LIVRARE GRATUITA LA COMANDA DE MININ 299 RON!

Vitamina c prem.rodie&biof&res 90cps la pret de 60cps - Zenyth Pharmaceuticals

Zenyth Pharmaceuticals
63,18 RON
"Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii si extenuarii, la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanataii psihice, la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, sistemului osos, ligamentelor, pielii, gingiilor si dintilor. Vitamina C ajuta la regenerarea formei reduse a vitaminei E si creste absorbitia fierului. Nu contine lactoza, gluten, soia, stearat de magneziu, indulcitori artificiali sau aditivi chimici! Prezentare:flacon cu 60 cps."
Stoc epuizat
Cod Produs: H0012704 Ai nevoie de ajutor? 0732.11.22.44
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Mod de administrateAdulti - o capsula pe zi, inghitita ca atare sau desfacuta si dizolvata pulberea in apa; in timpul zilei, sau conform recomandarii specialistului.Precautii Nerecomandat persoanelor cu hipersensibilitate la acidul ascorbic sau la celelalte ingrediente. Persoanele cu insuficienta renala, litiaza renala, femeile insarcinate vor consulta specialistul inainte de utilizare.
Vitamina C in exces poate cauza diaree, greata, senzatie de arsura epigastrica, insomnie, crampe."Reactii adverseLa dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Supradozarea produsului poate cauza diaree, greata, senzatie de arsura epigastrica, insomnie, crampe.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0732.11.22.44 contact@helti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!