Semintele de chimen negru, cunoscute si sub denumirea de negrilica si cenusa, cu gustul lor distinctiv, se folosesc mai ales in bucataria turceasca, araba, indiana. Se poate adauga in pregatirea aluaturilor de patiserie, de panificatie. Se presara peste lipii, paine, pita sau foietaje. Aroma si gustul se dezvolta si mai bine dupa ce sunt macinate, mestecate sau prajite, fripte in ulei.
Momentan, informatiile despre siguranta produsului nu sunt disponibile.
Informatii producator
Momentan, informatiile despre producator nu sunt disponibile.
Informatii persoana responsabila
Momentan, informatiile despre persoana responsabila nu sunt disponibile.
Precautii:
Pentru a-si pastra prospetimea si aroma se va pastra intr-un recipient bine inchis, intr-un loc uscat si racoros. Poate contine urme de: migdale alune, arahide, nuci, seminte de susan.
Tara de origine:
Uniunea Europeana
Greutate:
0.1
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.