LIVRARE GRATUITA LA COMANDA DE MININ 299 RON!

Fructoza 400gr - Sly Nutritia

Sly Nutritia
15,39 RON
Fructoza
Stoc epuizat
Cod Produs: H0007148 Ai nevoie de ajutor? 0732.11.22.44
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Fructoza grame
Fructoza sau zaharul din fructe este un indulcitor ce se poate utiliza, asemena zaharului la prepararea: dulceturilor, jeleurilor, compoturilor, inghetatelor, sosurilor dulci, sucurilor, prajiturilor sau la indulcirea: fructelor proaspete, bauturilor de zi cu zi (cafea, ceai, etc.).
Fructoza are valoare energetica egala cu cea a zaharului, adica 4 kcal/ g, dar are o putere de indulcire de 1.5 - 1.8 ori mai mare decat cea a zaharului.
De aceea aveti nevoie de aproximativ 40 mai putina fructoza decat zaharul pentru a obtine acelasi nivel de dulce.
Datorita reducerii cantitatii utilizate, reduceti in paralel si numarul de calorii consumate.
Produsul este tolerat si de persoanele cu diabet zaharat echilibrat, in cadrul unui plan de regim, sub supravegherea medicului.
Este important sa aveti o dieta variata si echilibrata.
Produsul nu provine din materii prime modificate genetic.
Informatii nutritionale pentru 100 grame de produs:
Valoare energetica: 400 kcal (1685 kJ).
Proteine: 0 g.
Hidrati de carbon: 99.8 g.
Grasimi: 0 g.
Contine 400 grame.

Mod de administrare: Sugesti de reteta pentru dulceata de capsuni: Ingrediente: 1 kg fructe spalate, 600 grame de fructoza, 200 ml de apa, zeama de la o lamaie. Se spala fructele, se indeparteaza frunzulitee si se lasa la scurs, apoi se stropesc cu zeama de lamaie. Separat se face siropul de fructoza si apa, fierbandu-se la foc mic si indepartand spuma formata. Vom sti ca siropul este gata dupa faptul ca isi schimba consistenat, devine lipicios, iar daca picuram putin sirop din lingura pe o farfurie, aceasta se intareste sub forma de perle. Se da la o parte de pe foc, se adauga caspsunile si se lasa 30 minute. Apoi se pune la foc mici si se fierbe, amestecand cat mai rar posibil pentru a pastra integritatea fructelor. Cand consideram ca dulceata este gata se ia vasul de pe foc si se acopera cu un prosop umed. Dupa 10 - 15 minute dulceata se poate doza in borcane curate si uscate care se inchid ermetic.

Precautii: Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos. A se consuma, de preferinta, pana la data marcata pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina si umiditate, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Tara de origine: România

Greutate: 0.4

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0732.11.22.44 contact@helti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!