Mod de administrare: Sugesti de reteta pentru dulceata de capsuni: Ingrediente: 1 kg fructe spalate, 600 grame de fructoza, 200 ml de apa, zeama de la o lamaie. Se spala fructele, se indeparteaza frunzulitee si se lasa la scurs, apoi se stropesc cu zeama de lamaie. Separat se face siropul de fructoza si apa, fierbandu-se la foc mic si indepartand spuma formata. Vom sti ca siropul este gata dupa faptul ca isi schimba consistenat, devine lipicios, iar daca picuram putin sirop din lingura pe o farfurie, aceasta se intareste sub forma de perle. Se da la o parte de pe foc, se adauga caspsunile si se lasa 30 minute. Apoi se pune la foc mici si se fierbe, amestecand cat mai rar posibil pentru a pastra integritatea fructelor. Cand consideram ca dulceata este gata se ia vasul de pe foc si se acopera cu un prosop umed. Dupa 10 - 15 minute dulceata se poate doza in borcane curate si uscate care se inchid ermetic.
Precautii: Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos. A se consuma, de preferinta, pana la data marcata pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina si umiditate, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.
Tara de origine: România
Greutate: 0.4