Matcha (care in japoneză inseamnă pudră de ceai) este considerat de majoritatea specialistilor, cel mai important sortiment de ceai verde datorită numeroaselor sale proprietăţi benefice organismului. Comparativ cu o cana de ceai verde obişnuit, matcha conţine de 137 ori mai mulţi antioxidanti, care au un rol important in lupta impotriva radicalilor liberi şi care stimulează detoxifierea organismului.
Ingrediente:
- pulbere din frunze de Ceai-verde Matcha (Camellia sinensis)*- 100
*Ingredient provenit din agricultura ecologică.
Informaţii nutriţionale/100g:
Energie............ 1528kj /362kcal
Grăsimi............6.5g
din care grăsimi saturate ...0.8g
Glucide.....53g
din care zaharuri.................2g
Fibre ................11.3g
Proteine............37g
Sare.................0.05g
Mod de utilizare:
- se adaugă intr-o cană 5 grame de pulbere (o linguriţă), peste care se toarnă apă fierbinte, aproape de punctul de fierbere. Se amestecă bine dupa care se poate servi cald. Doza de pulbere se poate creşte sau micşora după propriul gust. Se beau 1-2 căni pe zi.
Contraindicaţii:
Sarcină, alăptare ,intoleranţă la Matcha.
Atenţionări:
A nu se lăsa la indemana şi la vederea copiilor mici.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic
Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să inlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.
Acesta este un produs din ingredient natural, ca atare pot exista anumite diferenţe intre loturi in ceea ce priveşte: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compoziţia, reflectand condiţiile de creştere şi variaţiile sezoniere.
Condiţii de păstrare:
A se păstra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat şi la temperatura camerei.
Prezentare:
60 g