Siropul de agave a fost utilizat incă din cele mai vechi timpuri ca remediu naturist datorită proprietătilor medicinale ale agavei. Siropul de agave are un continut bogat de vitamine si minerale continute, si anume Vitamina B, C, Vitamina D, Vitamina E, dar este bogat si in calciu, fier, zinc, fosfor, potasiu, seleniu, crom si magneziu.
Acest sirop este bogat in fructoză si sarac in glucoză, astfel se eliberează destul de lent in sange fără a provoca o crestere bruscă a indicelui glicemic. Fată de alti inlocuitori ai zaharului alb, precum mierea de albine sau siropul de artar, nectarul de agave este cel mai bogat in fructoză si mult mai dulce. Este ideal ca inlocuitor al zahărului, dar cu conditia de a pune o cantitate de sirop redusă la jumătate fată de cantitatea de zahăr utilizată in mod normal.
Ingrediente: 100 sirop de agave light ecologic (AGAVE SALMEANA)
Mod de utilizare: Se poate folosi la indulcirea produselor de patierie, deserturi sau bauturi calde sau reci.
Este ideal peste clatite si vafe sau se poate adauga la creme de patiserie, aluaturi, budinci, gris cu lapte, orez cu lapte, rulade, ciocolata de casa, smoothiuri, ciocolata calda, cafea, frape, etc
Gramaj: 350g
Informatii conformitate produs