Oţet de mere
Produs 100 natural obţinut prin dubla fermantaţie: alcoolică şi acetică.
Nu conţine conservanţi, coloranţi, anti- oxidanţi sau corectori de acciditate.
Aciditate:50 g la 1000 ml
Oţetul de mere işi păstrează in formă naturală toate mineralele a mărului: potasiu, magneziu, fosfor sulf, fier,vitamina C,B1,B2 si B6.
Prin aceste substanţe benefice oţetul de mere, contribuie la menţinerea sănătăţii si a echilibrului sistemului nervos si imunitar.Ajută la digestie,la normalizarea tensiunii arteriale stimulează apetitul şi activitatea inimii.
Aproape toate afectiunile uzuale beneficiază de ameliorări de pe urma lui. Pentru reglarea greutătii corporale, se bea in fiecare dimineată, pe stomacul gol, cate un pahar cu apa de izvor in care s-au adaugat doua lingurite de otet de mere. Apoi, după fiecare masă, se mai bea cate o jumătate de pahar cu apă amestecată cu o lingurită de otet. Problemele bilei se linistesc cu o lingurită-două de otet de mere luate cu 20-25 de minute inainte de fiecare masă. Cam acelasi tratament are efect si pentru aciditate, numai că de data aceasta otetul trebuie diluat in apă. Dă rezultate si in cazuri de migrene, in care se recomandă chiar inhalarea vaporilor de otet. Reumatismul va dispărea si el, treptat, in timpul acestor cure, care au un efect puternic de detoxifiere a organismului. In cazul durerilor de gat, se face din oră in oră gargară cu o solutie din patru linguri de otet de mere la o cană de apă. Atunci cand răceala este intr-o fază incipientă, acest tratament o poate face să se răzgandească.
Mod de utilizare : 2-3 linguriţe de oţet la un pahar de apă . In bucătărie se foloseşte după gust.
Conditii de pastrare: A se păstra inchis in loc răcoros şi ferit de lumină. Eventuale depuneri sun rezultatul unei maturări naturale.
Otetul de mere este un foarte bun vehicul pentru măcerarea plantelor aromate. Impreună, dau combinatii vindecătoare.
Mod de ambalare: pet 0,50 l
Fabricat in Romania
Informatii conformitate produs