Jeleurile sunt acele bombonele mici, moi, fructate pe care nu ai cum sa nu le iubesti.
Jeleurile sunt un desert inedit,un răsfăt dulce nu doar pentru cei mici, ci si pentru cei mari.Aroma de miere este destul de discretă, fiind acoperită de cea a propolisului si a lemnului dulce.
Beneficii:
– rădăcina de lemn-dulce, unul dintre cele mai vechi remedii din plante, este folosit si in prezent, mai ales pentru combaterea refluxului gastroesofagian si a indigestiei
– rădăcina de lemn-dulce se utilizeaza inca din antichitate pentru calma durerile de stomac, pentru a reduce inflamatia si pentru a trata problemele tractului respirator superior.
Compozitie: Miere 2,5, Propolis 0,5, pulpa de fructe, apă, lemn dulce, acid citric, pectină, sirop de glucoză, fructoză, colorant natural: pudră de cărbune vegetal, dar si zahăr si sirop de glucoza. Cristalele de pe suprafata jeleurilor sunt zahăr. La capitolul coloranti, nu trebuie să vă sperie denumirile,sunt coloranti alimentari naturali permisi in anumite limite si fără efecte adverse observate pană acum.
Informatii conformitate produs