Ingrediente:seminţe de amarant.
Recomandari:Se poate utiliza ca garnitura(se fierbe o parte de amarant cu trei parti de apa aprox. 15-20 minute), se condimenteaza dupa gust. Se poate adauga in supe , ciorbe sau se poate folosi pentru pregatirea produselor de patiserie. Dupa fierbere devine gelatinoasa , se poate utiliza ca agent de ingrosare.
Informație nutrițională
Valori medii / 100 g
Valoare energetică 1554 kJ/371 kcal
Grăsim i 7,02 g
Din care acizi grași saturați 1,46 g
Glucide 65,25 g
Din care zaharuri 1,69 g
Fibre 6,7 g
Proteine 13,56 g
Sare 4 mg
Poate conține urme de: migdale, alune, arahide, nuci, muștar, semințe de susan, gluten.
A nu se utiliza după data expirării.
A se păstra la loc uscat și răcoros.
Precautii: A se pastra la loc uscat si racoros. A nu se utiliza dupa data expirarii. Poate contine urme de migdale, alune, arahide, nuci, seminte de susan.
Tara de origine: India
Greutate: 0.5