LIVRARE GRATUITA LA COMANDA DE MININ 299 RON!

Tonifor lotiune tonica si relaxanta 100ml - Mebra

Mebra
25,10 RON
TONIFOR lotiune tonica si relaxanta 100 ml ACTIUNE : Intensifica circulatia sanguina periferica la nivelul pielii corpului , are un efect tonic , antiinflamator , antipruriginos si relaxant la nivelul musculaturii dupa un efort prelungit sau in cazul durerilor musculare provocate de cauze diferite . Util si in stari gripale . UTILIZARE : Se recomanda aplicarea locala seara , inainte de culcare , pentru o perioada de cca 2 saptamani . Apoi se foloseste de 1-2 ori pe saptamana pentru intretinere . INGREDIENTE (INCI) : Arnica montana (and) Ethanol (and) Water (Aqua) , Camphor , Menthol . PRECAUTII : A se evita contactul cu ochii ! Produs testat dermatologic . Fara parfum , fara coloranti , fara conservanti ! Notificat la Ministerul Sanatatii .
Stoc epuizat
Cod Produs: H0004755 Ai nevoie de ajutor? 0732.11.22.44
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Este un adjuvant natural pentru disconfortul muscular datorat efortului prelungit sau a altor cauze. Principalele sale ingrediente: extractul de arnică si mentolul au efect relaxant si sunt adjuvanti în reducerea disconfortului la nivelul muschilor si articulatiilor. Arnica, plantă utilizată în mod traditional pentru cosmetice, este un relaxant si tonic pentru piele, stimulează circulatia sanguină periferică la nivelul pielii masate. Mentolul si camforul sunt răcoritoare, calmante.

Mod de administrare: Se recomanda aplicarea locala seara, inainte de culcare, pentru o perioada de cca 2 saptamani. Apoi se foloseste de 1 - 2 ori pe saptamana pentru intretinere.

Precautii: A se evita contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor.

Tara de origine: România

Forma Prezentare: Lotiune

Greutate: 0.1

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0732.11.22.44 contact@helti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!