LIVRARE GRATUITA LA COMANDA DE MININ 299 RON!

Globy forte 100cpr - Star International

Star International
59,99 RON
Globy Forte Ingrediente: Punica granatum, Rubia cordifolia, Curcuma amada, Emblica officinalis, Tinospora cordifolia, Gumma acacia. Produsul GLOBY FORTE contine principii active care determina un efect detoxifiant general, purificarea si tonifierea ficatului si splinei, contribuind astfel la mentinerea calitatii optime a sangelui. Continutul mare de minerale si vitamine, in special vitamina C, asigura o mai buna absorbtie a fierului in organism, prevenind si tratand astfel anemiile. Are, de asemenea, efect regenerator si tonic, puternic antioxidant, antiinflamator, imunostimulent, preventiv antitumoral, imbunatateste memoria si este tonic cerebral. ESTE UTIL IN: • Anemii si convalescente • Afectiuni hepatice si splenice • Anorexie • Suprasolicitare nervoasa • Tulburari de memorie Nu are efecte secundare si nu da dependenta!
Stoc epuizat
Cod Produs: H0007274 Ai nevoie de ajutor? 0732.11.22.44
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Globy Forte
Globy Forte contine o serie de plante care au efect regenerator, tonic general si cerebral, antiinflamator, imunostimulent, preventiv antitumoral, fiind util im perioada de convalescenta si persoanelor supuse unor suprasolicitari fizice si psihice de lunga durata.
Substantele bioactive din plantele continute in Globy Forte stimuleaza pofta de manceare, mentin valorile noamal ale hemoglobinei si celulelor rosii, ceea ce contriobuie la mentinerea calitatii sangelui.
Este adjuvant in curele de purificare prin asigurarea unui tranzit normal si prin aportul de minerale si vitamine naturale.
Ajuta la imbunatatirea memoriei.
Flacon cu 100 de tablete.

Mod de administrare: Adulti: 1 - 2 tablete de 3 ori pe zi, cu 1/2 ora inainte de msele principale. Copii intre 5 si 10 ani: 1/2 tableta de 3 ori pe zi cu 1/2 ora inainte de mesele principale. Copii intre 11 si 18 ani: 1 tableta de 3 ori pe zi, cu 1/2 ora inainte de mesele principale.

Precautii: Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos. A se consuma, de preferinta, pana la data marcata pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina si umiditate, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Tara de origine: India

Forma Prezentare: Tablete

Greutate: 0.1

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0732.11.22.44 contact@helti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!