LIVRARE GRATUITA LA COMANDA DE MININ 299 RON!

Gascure sirop 100ml - Star International

Star International
26,78 RON
Gascure Tulburarile digestive sunt unele dintre cele mai raspandite afectiuni. Ele sunt exprimate printr-un numar mare de boli. Unele dintre cele mai des intalnite tulburari digestive sunt cele determinate de o dieta neadecvata sau neechilibrata, de obiceiuri alimentare mai putin sanatoase, excese alimentare, etc. Sirop Ingrediente: Aloe barbadensis, Andographis paniculata, Citrus limonum, Foeniculum vulgare, Piper longum, Piper nigrum, Plumbago zeylanica, Piper retro fractum, Terminalia chebula, Terminalia belerica, Terminalia officinalis, Trachyspermum ammi, Zingiber officinalis, Anethum sowa, Cuminum cyminum, Ferula narthex, Zahar, Apa. GASCURE sirop, produs natural ayurvedic, actioneaza cu blandete asupra glandelor gastrice, neutralizand hiperaciditatea si asigurand o digestie normala. Extractele din plante medicinale ayurvedice, protejaza mucoasa gastrica, actionand ca un balsam asupra leziunilor ulceroase gastrice. Datorita acestor proprietati opreste extinderea leziunilor gastrice, ajutand la refacerea epiteliului gastric si intestinal. Regularizeaza functiile gastrice si hepatobiliare, are un efect normalizator asupra digestiei. RECOMANDARI: • Hiperaciditate gastrica • Gastrite hiperacide/anacide, acute, cronice • Ulcer gastric si duodenal • Arsuri stomacale, alte tulburari dispeptice • Tulburari ale secretiei biliare • Pirozis, eructatii Nu are efecte secundare si nu da dependenta!
Stoc epuizat
Cod Produs: H0007246 Ai nevoie de ajutor? 0732.11.22.44
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Gascure
Suplimentul alimentar Gascure sirop este un preparat complex ce contine extracte naturale din plante medicinale cunoscute pentru actiunile benefice asupra sistemului digestiv, ajuta la imbunatatirea digestiei si la refacerea epiteliului gastric si intestinal.
Contribuie la scaderea disconfortului abdominal determinat de hiperaciditatea gastrica (senzatia de arsura la nivelul stomacului) si normalizeaza secretia biliara.
Flacon cu 100 ml.

Mod de administrare: 1 - 2 lingurite de 2 ori pe zi, la 1 ora dupa masa, pentru cel putin 30 de zile. Agitati inainte de administrare.

Precautii: Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos. A se consuma, de preferinta, pana la data marcata pe ambalaj. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina si umiditate, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Tara de origine: India

Forma Prezentare: Sirop

Greutate: 0.1

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0732.11.22.44 contact@helti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!