Ceaiul de crusin:
Sustine si reglează tranzitul intestinal. Ajută la eliminarea gazului din sistemul
Mentine sănătatea intestinală datorită antrachinonei, a taninurilor si a uleiului volatil, prezente in această plantă.
Contribuie la apărarea organismului impotriva agentilor externi.
Sustine starea de sănătate a intestinelor.
Prezintă activităti antiseptice si antiinflamatoare la nivel cutanat.
MOD DE UTILIZARE:
Intern: 1-2 linguriţe de produs se umectează cu apă, se lasă in repaos 10 minute, se adaugă apoi 200 ml apă clocotita, se fierbe apoi 10 minute la foc mic. Se lasa acoperit 10-15 minute, dupa care se filtrează. Se bea o cană cu ceai călduţ seara inainte de culcare; la nevoie, aceeaşi cantitate se bea dimineaţa.
Atentionari :
La dozele şi la modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, excepţie putand face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente.Ingrediente:
Scoarta arbustului de crusin (Rhamnus frangula L.)
Principii active: contine glicozide antrachinonice A si B, glicozide, diantrone, flavonoide, taninuri.