LIVRARE GRATUITA LA COMANDA DE MININ 299 RON!

Aloe vera suc 946ml - Adams Vision

Adams Vision
67,27 RON
Suc de Aloe Vera
Stoc epuizat
Cod Produs: H0000149 Ai nevoie de ajutor? 0732.11.22.44
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Aloe Vera suc
Originara din Africa, Aloe Vera este cunoscuta in intreaga lume pentru efectele ei farmacologice, fiind un adevarat balsam pentru organism.
Sucul de Aloe Vera joaca un rol important in detoxifierea si regenerarea organismului.
Intareste sistemul imunitar si accelereaza metabolismul, fiind un sprijin real al sistemului circulator si cardiovascular.
Elimina oboseala si confera energie.
Sucul de Aloe Vera actioneaza pe 2 cai: interna si externa.
Extern, sucul de Aloe vera ajuta la mentinerea sanatatii pieliim ingrijindpielea uscata datorita proprietatii sale umctante.
Intern, reduce oboseala, ajuta la cresterea imunitatii, regleaza ciclul menstrual, contribuie la sanatatea gastrintestinala, este o sursa important de antioxidant, ajuta la mentinerea normala a glicemiei
Fierul din Aloe vera contribuie la metabolismul energetic normal, la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei, la funtionarea normala a sistemului imunitar, la reducerea oboselii si extenuarii.
Calciul din Aloe Vera contribuie la functionarea normala a sistemului muscular, la fuctionare normala a enzimelor digestive si este necesar pentru mentinerea sistemului osos.
Vitamine C din Aloe Vera contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala apielii, a dintilor, a gingiilor si a ligamentelor.

Mod de administrare: Se bea 2 - 4 X 30 ml pe zi, diluat cu suc de fructe sau ceai, dupa gust, preferabil pe stomacul gol.

Precautii: Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina si umiditate, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Dupa deschidere se pastreaza in frigider si se consuma in maxim 30 de zile A se consuma, de preferinta, pana la data marcata pe ambalaj.

Tara de origine: Statele Unite ale Americii

Forma Prezentare: Suc

Reactii adverse: Consultati medicul inainte de a folosi acest produs in cazul in care sunteti insarcinata sau daca laptati.

Greutate: 0.946

Notificat: S.N.P.M.A.P.S cu nr. 6373/2012

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0732.11.22.44 contact@helti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!