LIVRARE GRATUITA LA COMANDA DE MININ 299 RON!

Tinctura frunze maslin 50ml - Santo Raphael

Santo Raphael
26,45 RON
Tinctura Frunze de Maslin 50ml
Stoc epuizat
Cod Produs: H0006684 Ai nevoie de ajutor? 0732.11.22.44
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Tincura din Frunze de Maslin_x000D_ Extractul hidroalcoolic din frunze de măslin este excelent pentru stimularea digestiei şi a circulaţiei sanguine, precum şi pentru stimularea capacitatăţii de autoaparare a organismului._x000D_ Acţiuni: imunostimulent, antibacterian, antifungic, antiviral, antioxidant, detoxifiant, hipocolesterolemiant, hipotensiv, diuretic, depurativ, antiaritmic, vasodilatator.

Mod de administrare: Adulţi şi copii peste 14 ani: câte 30-40 picături de 3x/zi, după masă, într-un pahar cu apă. Copii între 7 şi 14 ani: câte 10-20 picături de 3x/zi, după masă, într-un pahar cu apă. La copii se recomandă administrarea extractului hidroalcoolic în apă căldută, pentru evaporarea continutului de alcool. Pentru efecte optime, se recomandă utilizarea produsului timp de minim 3 luni. Extern: cataplasme.

Precautii: Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie să înlocuiască o dietă variată si echilibrată si un mod de viată sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemana si la vederea copiilor mici. A se feri de lumină. A se păstra la temperaturi între 10-25 C Produsul poate conţine particule de plantă în suspensie sau depuneri care nu constituie defecte de calitate.

Tara de origine: România

Forma Prezentare: Tinctura

Reactii adverse: Gastrita hiperacida, ulcer gastric si duodenal. Contraindicaţii: afecţiuni în care este contraindicat consumul de alcool, conducători auto, sarcină, alăptare, copii mici, alergie la oricare dintre componentele produsului. Reacţii adverse: nu s-au semnalat. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Interacţiuni medicamentoase: nu se administrează cu antibiotice şi alte tratamente la care este contraindicat consumul de alcool. Produsul nu conţine substanţe cu potenţial alergenic. Nu se aplică local în caz de răni deschise!

Greutate: 0.05

Notificat: M.S.F.-D.S.P: NR 62.2002

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0732.11.22.44 contact@helti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!