Mod de administrare: Ceaiul de sunatoare se prepara din 1- 2 plicuri la 250 ml apa fierbinte, prin infuzare timp de 10- 15 minute. Infuzia se consuma neindulcita, calduta sau rece, de 2- 3 ori pe zi, imediat dupa fiecare masa( timp de cel putin 4 saptamani) sau ori de cate ori este necesar.
Precautii: Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra la temperatu camerei( 15-25 °C), ferit de umiditate si lumina, in ambalaj original! A nu se dapasi doza recomandata pentru consumul zilnic! a nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici!
Tara de origine: România
Forma Prezentare: Doze
Reactii adverse: Se va evita expunerea prelungita la soare pe perioada utilizarii ceaiului de sunatoare, deoarece planta contine hipericina, substanta fotosensiblizata. In perioada sarcinii se utilizeaza limitat si cu prudenta numai la recomandarea specialistului.
Greutate: 0.025
Notificat: 3361/2008