Datorita multitudinii de vitamine continute de ceara, mierea consumata in fagure este mult mai benefica, patrunzand in organismul uman mult mai eficient. Mierea de salcam este bogata in vitaminele din grupa B, precum si in enzime si acizi organici are un continut in fructoza mai mare decat al celorlalte tipuri de miere este culeasa de la o singura specie de planta, din salcam, astfel fiind monoflora. Fagurele cu miere de salcam este eficient in ameliorarea si tratarea diferitelor afectiuni: intareste imunitatea, amelioreaza afectiunile respiratorii, combate afectiunile stomacului, imbunatateste sanatatea cavitatii bucale, energizeaza si inlatura oboseala. Mod de administrare: Se recomanda mestecarea a 4 celule de fagure de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa. Ceara rezultata se poate inghiti sau arunca. Pentru rezultate optime, se recomanda administrarea in cure de cel putin 5-6 saptamani. Atentionari: Cristalizarea mierii este un proces natural si nu afecteaza calitatea produsului. Pentru decristalizare introduceti produsul intr-un recipient cu apa calduta. Mod de depozitare: a se pastra la loc uscat si racoros. Produs in Romania