Este usor asimilabila, cunoscuta pentru beneficiile pe care le aduce organismului.Sarea Nigari este obtinuta in urma procesului extragerii sarii din mare, fiind cristalele care raman odata cu evaporarea apei. Traditional, Nigari a fost folosita in Japonia pentru pregatirea faimoasei tofu.Beneficii:Sursa bogata de magneziu.Ajuta la arderea gsimilor, prevenind obezitatea.Mentine nivelul glucidelor si al insulinei in limite normale.Mentine tensiunea arteriala la un nivel normal.Mentine sanatatea oaselor, ajuta la detensionarea muschilor.Combate durerile de cap.Imbunatateste somnul si reduce anxietatea.Combate numeroase afectiuni cauzate de un deficit de magneziu, precum starile de slabiciune, senzatia de amorteala, caderea parului, cariile, iritabilitate, dificultati de concentrare, tulburari de somn, transpiratii nocturne, ameteli sau greturi.Cum se foloseste?Dieta NigariDieta Nigari, asa cum este cunoscuta in Japonia, este bazata pe consumul apei cu sare Nigari, inainte sau in timpul mesei pentru a spori arderea grasimilor. Se recomanda adaugarea feliilor de lamaie pentru mascarea gustului amar.GatitSarea Nigari evidentiaza gustul mancarii, fiind ideala de folosit in bucatarie. Atat la garnituri si carne cat si la supe.CosmeticAdauga sarea Nigari in cada umpluta cu apa, pentru o baie relaxanta, care sa indeparteze toxinele din piele.Se recomanda folosirea sa in forma diluata si pentru ten, oferindu-i un boost de sanatate si stralucire.Precautii:Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan.
A se pastra la loc uscat si racoros.