Cercetarile au demonstrat că leguminoasele cu bob (lintea, mazărea, năutul, bobul, fasole, soia) au un enorm potential in preventia problemelor cronice de sănătate precum diabetul, bolile cardiovasculare si obezitatea, dar si in sustinerea stării de sănătate in general.
Cu o tartinabilitate comparabilă cu pateurile traditionale, cu un gust plăcut si aromat datorită ardeiului si cepei continute, pasta tartinabilă de linte rosie reprezintă un produs satios, sănătos si gata de consum atunci cand timpul nu mai are răbdare cu tine.
Pasta tartinabilă de linte rosie cu ardei a fost realizată in colaborare cu Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati, fiind supus rigorilor si standardelor de calitate stiintifice. A primit medalia de aur pentru această categorie de produse in 2017 la Salonul International de Inventii de la Geneva.
Ingrediente: Apă, ulei de floarea soarelui, făină de linte rosie 11*, amidon, sare, fibră vegetală, ceapă verde, ceapă albă, extract de drojdie, paprica dulce, emulsifiant (esteri ai acidului citric), ardei rosu 0,4. *Provenientă din UE si din afara UE.
Produs sterilizat.
Produs in Romania.