Ingrediente: pulbere obţinută din frunzele de Rozmarin (Rosmarinus officinalis) certificat ecologic.
Ceaiul de rozmarin conţine uleiuri volatile (predomină camfen, borneol), acid rozmarinic, flavonozide, triterpene, saponine, taninuri, vitamina C.
Conţinutul bogat in substanţe bioactive conferă ceaiului de rozmarin multiple proprietăţi: tonic-amare, colagog-coleretice, hepatoprotectoare; de imbunătăţire a irigării şi oxigenării cerebrale, de stimulare a sistemului nervos central; vasoprotectoare a circulaţiei periferice (arteriolară şi capilară); diuretice, antioxidante.
Se recomandă ca supliment alimentar deoarece:
- susţine functia hepatică si biliară; contribuie la digestia grăsimilor;
- contribuie la sănătatea tractului urinar;
- ca tonifiant şi reconfortant are efect benefic in efortul intelectual şi fizic prelungit, determinand o stare generală de bine.
Instructiuni de utilizare: se prepară din 2 plicuri x 1,0 g la 250 ml apă fierbinte, prin infuzare timp de 10-15 minute.
Infuzia se consumă ca atare sau indulcită după gust, călduţă, de 2-3 ori pe zi sau ori de cate ori este necesar.
In sarcină şi perioada de alăptare, epilepsie, persoane cu tensiune arterială crescută este necesară recomandarea specialistului.
Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să inlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.
Prezentare: cutie pliantă conţinand 25 plicuri a cate 1,0 g.
Condiţii de păstrare:A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina directă a soarelui, in ambalajul original !