Ceaiul Rooibos este cunoscut si sub denumirea de ceai rosu.
Este un ceai fara cofeina, cu gust dulceag ce poate fi consumat atat de catre copii, cat si de femeile insarcinate
Are un continut bogat de minerale naturale si antioxidanti, contine fier, magneziu, calciu, zinc, potaziu, vitamina c, cupru.
Ingrediente: frunze de rooibos (Aspalathus linearis) 100
Mod de de preparare si utilizare: se prepara dintr-o lingurita cu planta adaugata la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 10 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara. Se bau 2-3 cani cu ceai pe parcursul zilei. Se poate adauga, dupa preferinte, lapte animal sau vegetal, vanilie, miere sau gheata pentru a obtine o bautura delicioasa in zilele calduroase.
Contraindicatii: A nu se depasi doza zilnica recomandata pentru consumul zilnic. Respectand dozele recomandate, nu prezinta contraindicatii sau efecte adverse.
Tara de origine: Africa de Sud
Informatii conformitate produs