LIVRARE GRATUITA LA COMANDA DE MINIM 299 RON!

Catina 50gr - Dacia Plant

Dacia Plant
9,48 RON
In medicina traditionala romaneasca fructul de catina se utilizeaza datorita proprietatilor tonifiante generale, antiscorbutice, astringente si bactericide in diferite tipuri de afectiuni: avitaminoze, diaree, anemii, boli de ficat sau astenie de primavara. Datorita efectului bactericid se recomanda in infectii gastrointestinale si cutanate (stimuleaza epitelizarea tesuturilor). De asemenea, planta se mai foloseste in geriatrie si oncologie (ca intaritor). Uleiul extras din coaja fructelor are actiune antiinflamatoare, fiind recomandat in ulcere, afectiuni ginecologice si arsuri. Ceaiul de catina este excelent pentru intarirea sistemului imunitar, protejeaza organismul de raceli si gripe. Confera vitalitate si reprezinta un plus de energie. Contine un aport mare de vitamina C, vitaminele B, fier, sodiu, potasiu, ingrediente esentiale pentru un organism revigorat.
In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: H0011130 Ai nevoie de ajutor? 0732.11.22.44
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Proprietăti:
- este excelent pentru intărirea sistemului imunitar, protejează organismul de răceli si gripe;
- conferă vitalitate si reprezintă un plus de energie;
- contine un aport mare de vitamina C, vitaminele B, fier, sodiu, potasiu, ingrediente esentiale pentru un organism revigorat;
- contribuie la procesul de vitaminizare si remineralizare;
- imbunătăteste starea generală, tonusul si rezistenta organismului;
- contribuie la reducerea stărilor de oboseală, slăbiciune si surmenaj;
- sustine refacerea organismului după boală.
Ingrediente:
Cătina (Hippophae rhamnoides) - fructe.
Mod de administrare:
Intern - pulberea - planta se macină cu o rasnită electrică. Se ia cate o lingurită cu pulbere de patru ori pe zi. Pulberea fie se tine sub limbă sau se mestecă timp de 10-15 minute (după care se inghite cu apă), fie se adaugă la o lingură cu miere de albine.
Maceratul la rece - se prepară dintr-o lingură cu planta adăugată la 250 ml de apă (o cană), se mentine timp de 6 ore la temperatura camerei, iar apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi.
Infuzia - se prepară dintr-o lingura cu planta adăugată la 250 ml de apă clocotită (o cană), se mentine timp de 10-15 minute la temperatura camerei, iar apoi se strecoară. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi.
Prezentare:
50 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00 - 17:00

0732.11.22.44 contact@helti.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!